Winactie Olive Traytable

Laten we jouw Oktober eens wat opvrolijken! We gaan deze maand een leuk artikel weggeven, namelijk de Olive Traytable. Dit leuke bijzettafeltje is van naturel teakhout en heeft een afneembaar dienblad. Wil jij kans maken op dit unieke tafeltje? Bekijk dan de post op onze Facebookpagina of Instagram pagina.

Algemene voorwaarden winactie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de winactie die wordt georganiseerd door Apple Bee. Door deelname aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Apple Bee behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.

 1. Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats door een like en reactie te plaatsen op de post van Apple Bee, en deze te delen in de Story op Instagram of tijdlijn op Facebook. Er kan meegedaan worden via zowel Facebook als Instagram. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Let op dat een niet-openbaar profiel niet zichtbaar zal zijn voor deelname.
 2. De deelnemer mag zo vaak mogelijk meedoen aan de actie als hij/zij wil. Per deelnemer kan er echter slechts één prijs gewonnen worden.
 3. Uitgesloten van deelname zijn familieleden van en medewerkers van Apple Bee.
 4. De looptijd van de winactie is van 1 oktober t/m 31 oktober 2021.
 5. De prijs is een product van Apple Bee, hierbij genoemd de Olive Traytable in Naturel Teakhout t.w.v. €229,-. Deze prijs is niet beschikbaar om zelf aan te schaffen. De prijs wordt gedurende de actieperiode 2x weggeven, eenmaal via Facebook en eenmaal via Instagram.
 6. Afbeeldingen van de prijs kunnen afwijken van de werkelijkheid.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland, België of Duitsland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 8. Bekendmaking van de winnaars zal uiterlijk voor 4 november 2021 plaatsvinden d.m.v. een bericht op deze actiepagina onze website en een reactie onder de winactie post van Apple Bee op social media.
 9. Als de geselecteerde winnaar onbereikbaar is, zijn/haar prijs binnen uiterlijk vier weken na bekendmaking niet incasseert of niet op tijd reageert op aanvullende vragen, kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar.
 10. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 11. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. Ook is de prijs niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
 12. De aanbieder, Apple Bee, zal (indien niet bekend) bij de deelnemer een geldig contactadres opvragen en kan hem/haar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit.
 13. De aanbieder, Apple Bee, is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder
  daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de winactie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk (via haar website en de betreffende social mediakanalen) bekend worden gemaakt.

  Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar marketing@applebee.nl. Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.