De beste kwaliteit
Teakhout

Bij Apple Bee houden wij van vakmanschap. Daarom zijn wij al jaren gespecialiseerd in het gebruik van teak. Wij kiezen voor gecertificeerd teakhout van duurzaam beheerde en gecontroleerde plantages. Wanneer je een nieuwe naturelle teak set aanschaft, heeft het tropische hardhout een honingbruine tot donkerbruine kleur. Afhankelijk van de omgeving en weersomstandigheden, zal het uiteindelijk op een natuurlijke wijze vergrijzen. Zo ontstaat de karakteristieke zilvergrijze patina kleur die voor veel mensen de reden is om voor teakhout te kiezen. Wil je graag weten hoe je jouw teak meubel het beste kunt onderhouden? Lees dan onze teak onderhoudsgids eens door, waar we uitleggen hoe je je teakhouten producten kunt reinigen en verzorgen.

Bekijk onze teakhout collecties.

Zie meer van deze collectie

Gecertificeerd
teakhout

Het teakhout dat we gebruiken, komt van duurzaam beheerde en gecontroleerde plantages en is gecertificeerd. Daarmee is jouw keuze voor een Apple Bee tuinmeubel een duurzame keuze.

Natuurlijke verkleuring
van bruin naar grijs

Wanneer je een nieuwe naturelle teak set aanschaft, heeft het tropische hardhout een honingbruine tot donkerbruine kleur. Afhankelijk van de omgeving en weersomstandigheden, zal het uiteindelijk op een natuurlijke wijze vergrijzen. Zo ontstaat de karakteristieke zilvergrijze patina kleur die voor veel mensen de reden is om voor teakhout te kiezen.

Klimaat en onderhoud
Hoe snel jouw teakmeubelen zullen vergrijzen hangt af van de weersomstandigheden. Als het weer erg vochtig en nat is in combinatie met veel zon, zal teak na een paar weken vergrijzen. Bij droger weer zal het enkele maanden langer duren.

Teak
onderhoud

Je teakmeubels krijgen gedurende het jaar met allerlei weersomstandigheden te maken. Om ze in optimale staat te houden is het essentieel dat je het teak goed schoonmaakt en verzorgt. Wij raden aan dit in ieder geval drie keer per jaar te doen en ze te onderhouden met de speciale Apple Bee teak onderhoudsproducten.
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details