Onderhoudsmiddelen
De beste kwaliteit
Onderhoudsmiddelen

Apple Bee heeft voor al jouw tuinmeubelen bijpassende onderhoudsmiddelen. Per materiaal is er namelijk andere bescherming nodig. Wanneer jij net wat extra aandacht geeft aan je tuinmeubelen door deze op de juiste manier te onderhouden, kun je alleen maar langer genieten van jouw tuinset! Voor meer informatie, bekijk dan onze Teak Onderhoudsgids!

Teak Cleaner
Om verweerd teakhout schoon te maken, maakt u eenvoudig gebruik van Apple Bee Teak Cleaner, dat speciaal is ontwikkeld om schimmels en algen te doden binnen in het teakhout. Volg simpelweg de instructies op de fles en de kleur zal worden hersteld. Omdat het schoonmaken van teak enige tijd en moeite kost, raden wij aan om Apple Bee Teak Color Restore Antique of Shield te gebruiken voordat het verweren wederom begint. Zie onderstaand filmpje voor een duidelijk voorbeeld van het schoonmaken van je teakhouten tuinmeubel.

Teak Color Restore Antique
Apple Bee Teak Color Restore Antique is een moderne behandeling voor teak, het is gemakkelijk aan te brengen en werkt langdurig. Aangezien Apple Bee Teak Color Restore Antique 100% op waterbasis is, is het vanzelfsprekend niet brandbaar en bovendien wel mens- en milieuvriendelijk. De behandeling beschermt uw teak en laat het er mooi uitzien door ervoor te zorgen dat de natuurlijke honingbruine kleur van teak langer behouden blijft. Apple Bee Teak Color Restore Antique laat uw teak niet zwart of grijs worden gedurende het gehele seizoen. Dit in tegenstelling tot veel andere teakoliën of teak sealers die vaak 4x per seizoen moeten worden aangebracht. Bovendien beschermt het uw teak tegen de zon.

Teak Color Restore Coastal
Apple Bee Teak Color Restore Coastal is bedoeld voor teakproducten met de Coastal finish. Net als de Color Restore Antique is dit onderhoudsproduct 100% op waterbasis. Na een behandeling met de Teak Color Restore Coastal zal de grijze coastal kleur van het teakhout langer behouden worden, bovendien is het teak hiermee ook beschermt tegen vocht, schimmels, algen en UV-straling. Gebruik het product volgens het gebruikersvoorschrift en geniet langer van uw coastal teakmeubelen.

Teak Shield
Apple Bee Teak Shield is een onderhoudsproduct gebaseerd op synthetische polymeren die water- en vuilafstotende eigenschappen hebben en is bestand tegen algen- en schimmelgroei. Wanneer u uw meubelen de zilvergrijze kleur wilt laten aannemen zonder groene aanslag, dan kunt u het beste Apple Bee Teak Shield gebruiken. Apple Bee teak Shield waarborgt het behoud van de typische zilvergrijze patine van teak gedurende lange tijd.

Zie meer van deze collectie
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details