Onderhoudsmiddelen
De beste kwaliteit
Onderhoudsmiddelen

Teak Cleaner
Om verweerd teakhout schoon te maken, maakt u eenvoudig gebruik van Apple Bee Teak Cleaner, dat speciaal is ontwikkeld om schimmels en algen te doden binnen in het teakhout. Volg simpelweg de instructies op de fles en de kleur zal worden hersteld. Omdat het schoonmaken van teak enige tijd en moeite kost, raden wij aan om Apple Bee Teak Color Restore Antique of Shield te gebruiken voordat het verweren wederom begint.

Teak Color Restore Antique
Apple Bee Teak Color Restore Antique is een moderne behandeling voor teak, het is gemakkelijk aan te brengen en werkt langdurig. Aangezien Apple Bee Teak Color Restore Antique 100% op waterbasis is, is het vanzelfsprekend niet brandbaar en bovendien wel mens- en milieuvriendelijk. De behandeling beschermt uw teak en laat het er mooi uitzien door ervoor te zorgen dat de natuurlijke honingbruine kleur van teak langer behouden blijft. Apple Bee Teak Color Restore Antique laat uw teak niet zwart of grijs worden gedurende het gehele seizoen. Dit in tegenstelling tot veel andere teakoliën of teak sealers die vaak 4x per seizoen moeten worden aangebracht. Bovendien beschermt het uw teak tegen de zon.

Teak Shield
Apple Bee Teak Shield is een onderhoudsproduct gebaseerd op synthetische polymeren die water- en vuilafstotende eigenschappen hebben en is bestand tegen algen- en schimmelgroei. Wanneer u uw meubelen de zilvergrijze kleur wilt laten aannemen zonder groene aanslag, dan kunt u het beste Apple Bee Teak Shield gebruiken. Apple Bee teak Shield waarborgt het behoud van de typische zilvergrijze patine van teak gedurende lange tijd.

Zie meer van deze collectie
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details