Rope (& Belt)
De beste kwaliteit
Rope (& Belt)

Apple Bee gebruikt onder andere ‘rope’ als vlechtmateriaal. Dit is machinaal geslagen touw waarvan de kern bestaat uit PVC. Daar omheen worden duurzame waterbestendige vezels gevlochten die zacht aanvoelen. Zo biedt dit ‘rope’ het beste van twee werelden: solide kwaliteit die weinig rekt met een lekker zachte en comfortabele touch. Maar we gebruiken ook een combinatie van rope met belt: Rope & Belt. Door deze twee vlechtmaterialen te combineren heeft Apple Bee een nieuwe vlechtstructuur ontwikkeld. Met de ronde “rope” ketting en de platte “belt” inslag ontstaat een spannend lijnenspel. De wijze waarop de ronde “rope” ketting is verwerkt door en rond het frame toont de hand van de meester.

Bekijk onze rope (& belt) collecties.

Zie meer van deze collectie

De voordelen van
rope

Er zijn verschillende eigenschappen waardoor het rope zó bruikbaar is voor buitenmeubelen. Het is namelijk bijzonder sterk, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en het droogt snel. Het rope wat wij gebruiken bij Apple Bee is ook nog eens UV-bestendig, waardoor het niet verkleurt in de zon!

Rope meubelen
trend

Dat rope is niet meer weg te denken is uit de tuinen van nu, weten wij bij Apple Bee natuurlijk al langer. Dat is de reden waarom wij ook al langer gebruik maken van dit fijne materiaal! Zoals de naam al zegt zijn het tuinmeubelen gemaakt van touw. Niet zomaar touw natuurlijk. Het touw is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en zo gemaakt dat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Comfortabele
banden

De “belts” (banden) die wij in onze meubels gebruiken, zijn in verschillende breedtes verwerkt. Met de “belts” kan een platte vlechtstructuur worden bereikt, die door verschillende breedtes een fijne of grove uitstraling vertoond. De belts worden gemaakt van dezelfde duurzame en waterbestendige zachte vezels als van de “rope “, waardoor er een comfortabel meubel ontstaat, zelfs zonder een kussen toe te voegen.
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details