Aluminium
De beste kwaliteit
Aluminium

Het materiaal aluminium is erg licht in gewicht en ook nog een roestvrij, waardoor het perfect is voor tuinmeubelen. Het materiaal wordt vrijwel altijd gebruikt in combinatie met materialen die veel worden gebruikt in buitenmeubelen, die de eigenschappen van het lichte metaal versterken, zoals wicker, teakhout en rope Maar we hebben ook enkele collecties volledig van aluminium, zoals de Delgado Lounge.

Voor de basisframes van al onze meubels maken wij gebruik van aluminium, omdat dit lichter is dan staal en slijtvast is. Bij vlechtmeubelen wordt ons Biculair® vlechtdraad om het aluminium frame gevlochten. Deze aluminium buizen produceren wij trouwens in eigen beheer. Op die manier kunnen wij altijd de ideale buis- en wanddikte bepalen. Zo kunnen we de Apple Bee kwaliteit waarborgen die je van ons gewend bent!

Bekijk onze aluminium collecties.

Zie meer van deze collectie

Gepoedercoat
aluminium

Wist je dat al ons aluminium wordt gepoedercoat om het een gewenste kleur te geven. Dit proces is milieuvriendelijk en er komen geen chemicaliën aan te pas. Door het poedercoaten ontstaat er een laag die het materiaal bescherm tegen verschillende weersinvloeden.
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details