Dutch Garden
Naarden

Altijd ter beschikking
voor jou

Samen met Apple Bee tuinmeubelen zorgt Dutch Garden voor optimaal zitcomfort en plezier bij jou in de tuin. Wij helpen je graag de Apple Bee tuinmeubelen te kiezen die het beste bij jou en je tuin passen. Zo zetten wij ons graag in om duidelijke uitleg te geven op video en kan je ons altijd bellen, mailen en/of appen voor advies op maat. Heb je vragen over onze service rondom Apple Bee tuinmeubelen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je namelijk graag verder! Zelf in het echt de tuinmeubelen bekijken? Dat kan gemakkelijk bij ons in de showroom in Naarden! Makkelijk te bereiken in het midden van het land! Kan je niet langskomen of wil je vooraf al iets zien? Wij nemen je mee in onze showroom door middel van een videopresentatie, beantwoorden al je vragen en laten je alles zien zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Zo bespaar je kostbare tijd en kan je alsnog de beste opties voor jou kiezen!

 

Wij merken dat het kopen van luxe tuinmeubelen een belangrijke investering is. Je doet het niet elke dag en eigenlijk moet het gewoon gelijk de goede keus zijn. Het moet goed zitten, het moet fijn aanvullen, makkelijk te onderhouden en bovenal; mooi ogen. Wij vinden het bij Dutch Garden enorm belangrijk dat de klant goed geadviseerd wordt. En dat is waarom wij altijd de tijd voor je nemen. We vertellen je graag alles over de kwaliteit, de duurzaamheid en onderhoud van Apple Bee tuinmeubelen. Elke vraag verdient bij ons een antwoord! Kom dus vooral bij ons langs in Naarden.

Adres
Telefoon
E-mail
Website

Onze
ervaring

Het kopen van luxe tuinmeubelen doet u niet elke dag. Daarom vinden wij het bij Dutch Garden van cruciaal belang dat een klant goed wordt geadviseerd. Wij vertellen u graag alles over de kwaliteit, de duurzaamheid en het onderhoud van Apple Bee tuinmeubelen. Kom gauw eens langs bij Dutch Garden in Naarden en krijg de service die u verwacht!