St lucia alu
De beste kwaliteit
St lucia alu

Mag het een tikje luxer? Met de St. Lucia Alu lounge ‘zit’ je dan letterlijk en figuurlijk goed…de kussens zijn namelijk maar liefst 25 cm dik! Je zult het waarschijnlijk niet verwachten, maar ook deze kussens zijn aanzienlijk sneller droog dan kussens met standaard schuim. Dit komt natuurlijk omdat deze kussens ook in onze Bee Wett kwaliteit zijn uitgevoerd. Door de enorme dikke kussens krijgt de St. Lucia direct een heel luxueuze uitstraling, maar blijft ze eigentijds door de strakke vorm en stevigheid.  
Het aluminium frame in de taupe-kleur heeft mooie ronde poten en een doorlopende arm-/rugleuning. Als finishing touch is de bovenzijde van de leuning afgewerkt met Naturel SVLK teak afwerklat, dit geeft net dat opvallende detail, wat typerend is voor dit Apple Bee design.  
Bij de alu versie van de St. Lucia horen twee vierkante tafeltjes die, indien gewenst, onder elkaar te schuiven zijn en als set van twee verkocht worden. Het blad is van veiligheidsglas en heeft een toplaag in een Travertin-look. Dit past perfect bij de kussenkleur en is daarnaast ook nog onderhoudsarm. Meer tijd om te relaxen dus! 

Zie meer van deze collectie
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details