Juul Dining
De beste kwaliteit
Juul Dining

Vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen verdient de Juul een ereplaats op jouw favoriete plek in de tuin. Innovatie en duurzaamheid kenmerken de collectie van Apple Bee

waar de Juul hét ultieme voorbeeld van is. Een ode aan Deense designers als Borge Mogense, Hans Wergner en Arne Jakobsen. Zij verstonden als geen ander de kunst van het weglaten. Geen toeters en bellen, maar eenvoud, schoonheid en functionaliteit. Als uitbreiding op de bestaande Juul collectie komt Apple Bee in 2017 met het luxueuze Juul Sunbed. Juul laat je onze nieuwe kijk op traditioneel vlechtwerk zien. Met brede banden, fraaie kleur-combinaties en uitgevoerd in een hoogwaardige weersbestendige kwaliteit. Ervaar een oase van rust, verpakt in tijdloos Scandinavisch design.

De Juul collectie van Apple Bee tovert met zijn stijlvolle karakter een glimlach op ieders gezicht. Laat je vangen door het comfort van deze luxueuze tuinset. Vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen verdient de Juul een ereplaats op jouw favoriete plek in de tuin. Innovatie en duurzaamheid kenmerken de collectie van Apple Bee waar de Juul hét ultieme voorbeeld van is. Een ode aan Deense designers als Borge Mogense, Hans Wergner en Arne Jakobsen. Zij verstonden als geen ander de kunst van het weglaten. Geen toeters en bellen, maar eenvoud, schoonheid en functionaliteit. Als uitbreiding op de bestaande Juul collectie komt Apple Bee in 2017 met het luxueuze Juul Sunbed.  Juul laat je onze nieuwe kijk op traditioneel vlechtwerk zien. Met brede banden, fraaie kleurcombinaties en uitgevoerd in een hoogwaardige weersbestendige kwaliteit. Ervaar een oase van rust, verpakt in tijdloos Scandinavisch design.

Het daybed uit de Juul collectie is een ware eye-catcher en is beschikbaar in de kleuren pavement en naturel. De natuurlijke kleur van het SVLK gecertificeerde teakhout zorgt voor een strakke afwerking van het daybed. Met het originele belt-vlechtwerk is het Juul daybed een welkome toevoeging op de huidige dining en lounge collectie van Juul. Ga lekker zonnen of met een drankje relaxen in de schaduw op jouw Juul daybed.

Zie meer van deze collectie
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details