Square
Best of the best
Square

Krachtig teakhout met opvallend, zogenaamd ‘belt-weaving’ vlechtwerk geven deze diningstoel zijn stoere karakter. Het Bee-Wett kussen geeft ultiem zitcomfort en daarnaast is de Square natuurlijk perfect te combineren met veel van onze eettafels.

Creëer extra ruimte aan tafel met de lange, slanke eetbank uit de Square collectie. De eetbank is 208 cm lang en biedt daarmee met gemak plaats aan een paar extra tafelgenoten, terwijl hij zelf maar weinig ruimte inneemt. In combinatie met de Square eetstoelen zorgt deze bank voor een speels effect. De Square eetbank is gemaakt van natuurlijk teakhout. Op het zitgedeelte is hetzelfde Belt-vlechtwerk toegepast als in de Square eetstoel. Daaraan dankt deze collectie haar elegante karakter.

In de Square collectie is goed te zien dat Apple Bee een innovatief en creatief bedrijf is. Niet alleen op het gebied van design, maar ook op het gebied van materialen, zoals hier het vlechten met brede banden. Vroeger werd gevlochten met natuurlijke materialen zoals wilgenteen, rotan en pitriet. Zo’n 20 jaar geleden introduceerde Apple Bee een imitatie vlechtdraad Biculair® gemaakt van HDPE (high density polyethylene). Enkele voordelen van Biculair zijn de lange levensduur, het comfort en gebruiksgemak. Bovendien is het prima recyclebaar.

De laatste jaren vlecht Apple Bee ook met brede banden zoals in de Square collectie. Doordat de banden elkaar overlappen, is het vlechtwerk bijzonder stevig en krijgt het meubel een unieke en eigentijdse uitstraling.

Zie meer van deze collectie
Vind uw
retailer

+
-
Adres
Telefoon
E-mail
Website
Meer details